Webshop
bejelentkezés


Felhasználói név:


Jelszó:


Regisztráció
Elfelejtette a jelszavát?

Ön bekelentkezés nélkül is vásárolhat nálunk!

Kosár tartalma:
Termékek száma: 0 db
Értéke: 0 Ft
Korábban megtekintett termékek

9x13-as órás képkidolgozás
9x13-as órás képkidolgozás
Bruttó ár: 65 Ft -tól
9x13-as órás képkidolgozás

Kávésbögre kanállal
Kávésbögre kanállal
Bruttó ár: 2.499 Ft
Kávésbögre kanállal

10x15-ös
10x15-ös
Bruttó ár: 46 Ft -tól
10x15-ös

Sajnálom uraim elkeltem.
Sajnálom uraim elkeltem.
Bruttó ár: 0 Ft
Sajnálom uraim elkeltem.

Vagyok, most már legálisan...
Vagyok, most már legálisan...
Bruttó ár: 0 Ft
Vagyok, most már legálisan...
Kihagyhatatlan
ajánlatunk
Regisztráció
Minden *-al jelölt mezőt kötelező kitölteni!

Felhasználói név *:
Jelszó *:
Név *:
E-mail cím *:
Telefon *:
Postacím:Irsz.:, város:

Utca, házszám:


Számlázási név:
Számlázási cím:Irsz.:, város:

Utca, házszám:


 1. TÁJÉKOZTATÓ ADATOK

A fotolux.hu üzemeltetője:
 Pala Sándorné  ev.
Bolt/átvevőhely neve,  címe:
FOTOLUX
Debrecen, Rákóczi utca 1-5.
Telefon: 52/321-549
Nyitva tartás: H - P 8:00-18:00, Szo 8:00-13:00
e-mail: info@fotolux.hu

2. VÁSÁRLÁSI ÉS SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEK LÉTREJÖTTE, HATÁLYA
Jelen Vásárlási és Szállítási feltételek Megrendelő által történő elfogadása a webáruház-szolgáltatás igénybevételének előfeltétele. A feltételek elfogadásának minősül, ha a Megrendelő regisztrálja magát.

A Szállító semmilyen formában nem vállal felelősséget a Megrendelő által megadott hibás adatokból eredő téves teljesítésért. A név, cím, telefon és e-mail mezőket minden esetben ki kell tölteni, e nélkül a rendszer a rendelést nem tudja elfogadni. Szállító a regisztrációkor megadott személyes adatokat, e-mail címmel és jelszóval tárolja a későbbi azonosításhoz. Az azonosítók megadásával adataihoz bármikor hozzáférhet és módosíthatja azokat. A kiállított számlán található adatok utólag nem változtathatóak.
 Szállító fenntartja a jogot, hogy a Vásárlási és Szállítási feltételeket részben vagy egészben bármikor módosíthatja. A Vásárlási és Szállítási feltételek és annak mindenkori módosítása a közzétételkor lép hatályba. A Vásárlási és Szállítási feltételek mindaddig hatályban maradnak, amíg a webáruház-szolgáltató a webáruház-szolgáltatást biztosítja.

3. REGISZTRÁCIÓ
Az fotolux.hu web áruházban regisztrált felhasználók vásárolhatnak. A regisztráció és a hozzá kapcsolódó adatszolgáltatás önkéntes.
Az adatok helyessége bármikor ellenőrizhető és módosítható jóváhagyás előtt.
Megadott személyes adatait a Megrendelő a web áruház felhasználói felületén bármikor megváltoztathatja, illetve törölheti. Kivételt képez ez alól a következő adatok törlése: Egyedi azonosító, e-mail cím, jelszó, név.
A regisztráció törlését a Megrendelő a shop@endzonemagazin.hu elektronikus levélcímen, kérheti.

4. A RENDELÉS MENETE
Az fotolux.hu web áruházban való böngészéshez, a szöveges tartalmak vagy a termékek megtekintéséhez és kosárba helyezéséhez nem szükséges a regisztráció.
Az fotolux.hu web áruházban a termék mellett megjelentetett árak bruttó árak, melyek már az általános forgalmi adót is tartalmazzák, az árak a szállítási költséget viszont nem foglalják magukba. Az árak egy darab termékre vonatkoznak.

A termékek megvásárlásához a Megrendelő felhasználói nevével és jelszavával tud bejelentkezni az áruházba, a bejelentkezés nélkül kosarába gyűjtött termékeket bejelentkezéskor a boltrendszer automatikusan behelyezi a ’Kosár’-ba.

Ekkor megjelenik kosarának részletes tartalma és annak aktuális értéke. Minden termék, amit betett a kosarába addig marad ott, amíg ki nem törli belőle, vagy meg nem rendeli. Kosara tartalmát bármikor ellenőrizheti, módosíthatja, vagy megrendelheti.

Kosara tartalmának ellenőrzése után, megrendeléshez kattintson a ’Pénztár’ gombra. A rendeléshez szükséges további adatok:

1. lépés: Bejelentkezés
2. lépés: Számlázási adatok
                Választhat, hogy a meglévő címet vagy új címet  akar használni
3. lépés: Szállítási adatok
                Választhat, hogy a meglévő címet vagy új címet  akar használni
4. lépés: Szállítási mód
                Választhat, hogy Személyesn az üzletben veszi át vagy kiszállítást kér mely összeghatártól függetlenül 1450Ft

5. lépés: Fizetésmód
                Itt csak Utánvétes fizetésre van lehetőség és a Vásárlási feltételek elfogadása után van lehetőség a továbblépésre
6. lépés: Megrendelés rögzítése

    Szállítással kapcsolatos kapcsolattartó telefonszáma (érvényes magyarországi mobiltelefonszám), amennyiben különbözik a Megrendelőtől.
Amennyiben korábban már vásárolt a fotolux.hu weboldalon, személyes adatai automatikusan megjelennek a számlázási és a szállítási űrlapon. A rendszer a szállítási költséget automatikusan hozzászámolja a rendelés összegéhez. A folytatáshoz tovább kell kattintani a "Megrendelés" gombra.
Megrendelő a rendelés tényéről minden esetben visszaigazolást kap a fotolux.hu web áruháztól e-mailben.

A Megrendelő köteles a web áruházban megrendelt és a megadott címre kiszállított termék átvételével egyidejűleg, az Szállító által küldött számlán feltüntetett összesített vételárat és szállítási költséget készpénzben a kézbesítő futárnak kifizetni.

5. A MEGRENDELŐ JOGAI ÉS KÖTELEZETTSÉGEI
Megrendelőnek 14 napig jogában áll a megrendelt terméket a web áruház üzemeltetőjének részére  visszaküldeni. Az elállásra nyitva álló 14 munkanapos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a Megrendelő a csomagot átvette. A 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a visszaküldés költségei a Megrendelőt terhelik. Az elállásra vonatkozó igényét Megrendelő köteles e-mailben az info@fotolux.hu e-mail címre írásban jelezni. Az Szállító köteles az áru ellenértékét a csomag kézhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatni a Megrendelőnek. A visszatérítés nem vonatkozik a kiszállítási, valamint a termék visszajuttatási költségeire, melyeket a Megrendelőnek kell viselnie.
Amennyiben a visszahozott áruról kiderül, hogy károsodott, és ez a károsodás a nem rendeltetésszerű használat miatt következett be, a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet értelmében a termékben okozott értékcsökkenés megtérítését Szállító követelheti a Megrendelőtől.

6. FELELŐSSÉGKORLÁTOZÁS

A fotolux.hu web áruházon keresztül történő vásárlás feltételezi a Megrendelő részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását. A felhasználó, illetve Megrendelő tudomásul veszi, hogy a böngészéssel és a vásárlással kapcsolatos esetleges kockázatokat saját magának kell felmérnie, illetőleg magának kell gondoskodni a számítógépe biztonságos használatáról és az azon tárolt adatok védelméről.
A fotolux.hu nem felel a vis maiorból eredő, vagy egyéb, az irányításán kívül eső események okán bekövetkező károkért, ideértve, de nem kizárólagosan a
    a weboldal használatából, vagy üzemzavarából,
    az adatok bárki által történő megváltoztatásából,
    az információtovábbítási késedelemből adódó,
    vírusok okozta,
    szoftverhibából, internetes hálózat hibájából, egyéb technikai jellegű hibából eredő,
   vonal, vagy rendszerhibából adódó,
    a beszállítótól származó téves információkból eredő károkért.

7. EGYÉB
Az itt nem szabályozott kérdésekben különösen, de nem kizárólagosan a Magyar Köztársaság Polgári Törvénykönyvéről szóló 1959. évi IV. törvény, Ektv. valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II. 5.) Korm. rendelet szabályai az irányadóak.

Jó vásárlást kívánunk!


* A vásárlási feltételeket elolvastam, és magamra nézve kötelezőnek tekintem.

Minden jog fenntartva fotoexpressz.eu - e-mail: fotolux88@gmail.com